Een nieuwe dynamiek in de Hoogstraatse politiek met ‘samen!’

Met trots kondigen wij de lancering aan van samen!, een nieuw en krachtig politiek project in Hoogstraten. Traditioneel heeft cd&v Hoogstraten een sterk team klaarstaan om Hoogstraten te besturen. Heel wat geëngageerde inwoners met vernieuwende ideeën hebben, los van nationale partijpolitiek, hun vertrouwen gegeven aan ons lokaal team. Van daaruit is dan ook de nieuwe beweging ‘samen!’ ontstaan.

De oprichting van samen! markeert een nieuw hoofdstuk in de lokale politiek van Hoogstraten.
samen! is een mix van nieuwe en ervaren mensen, wat zorgt voor een krachtige nieuwe dynamiek met het nodige realisme.
samen! verenigt inwoners die over nationale partijideologieën heen willen denken en werken aan concrete doelen en realisaties voor groot Hoogstraten en haar inwoners. Hiermee vertegenwoordigt samen! een verbreed politiek centrum.

samen! is een sterk, lokaal en verbindend team met frisse ideeën, dat steeds vertrekt vanuit respect voor elkaar en garant staat voor een verstandig, degelijk en rechtlijnig beleid.

Hoogstraten en haar inwoners verdienen een politiek die echt luistert en handelt in het belang van alle inwoners. Ons enthousiast team doet dan ook graag een ‘klapke’ met de mensen om te horen wat er leeft in het dorp, hoe we het verenigingsleven en onze ondernemers beter kunnen ondersteunen, hoe we onze straten veiliger kunnen inrichten, hoe we ons zorgaanbod kunnen versterken,…  samen! zoekt bewust de verbinding met haar inwoners en wil samenwerken met iedereen die op een positieve manier en met open vizier wil meebouwen aan een beter Hoogstraten.

Een sterk team met een krachtig verhaal, verdient een sterke lijsttrekker. Het team heeft unaniem de wil uitgesproken om Tinne Rombouts, voormalig burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger als lijsttrekker aan te duiden. Tinne is een vriendelijke, gedreven, dynamische vrouw, met een pak kennis en ervaring, wat haar de sterkste lijsttrekker maakt. Haar openheid, gevoel voor verantwoordelijkheid en wil tot samenwerking zijn belangrijke troeven om Hoogstraten te besturen. Wij zijn dan ook bijzonder fier dat Tinne de kopvrouw wordt van samen!.

Het nieuwe project samen! wordt in het straatbeeld bekend gemaakt met affiches en een postkaart in elke brievenbus. Naast de fijne zomerwensen vind je er ook onze contactgegevens. Daarenboven nodigen we alle inwoners nu alvast uit om op 13 oktober zeker te gaan stemmen en zo bij te dragen aan een positieve verandering. “Met samen! gaan we voor een frisse, vernieuwende politieke cultuur en maken we Hoogstraten levendiger, veiliger en zorgzamer,” benadrukt het nieuwe team van samen!.

Foto's